z1oyijdoyel

Overview

  • Sectors Compras
  • Plazas Publicadas 0
  • Vistas 15

Company Description

Azonban már volt néhány szilárd játék, mióta elkezdtem, és ezek rendkívül előnyös lehet valaki csak most kezdődik. Részletesen bemutatom a saját módszeremet, és megmutatom, mi működik, és mi nem, de sok próba és hiba van, amikor a lassú pókerről van szó. A játékok felépítésének módja miatt még mindig megtalálom a legjobb típusú játékokat. Rengeteg dolog olvasható és megtanulható ezekben a játékokban, a legjobb kezdő kezétől és a bluffolás módjától a fejlettebb ötletekig.

Most lehet, hogy csak egy harmadik pár, de biztos, hogy hívják, ha az ellenfél fogadások kicsi. Egy másik hiba, amit látok, hogy a játékosok teljesen másképp játszanak ugyanazon típusú ellenfél ellen. A másik hiba, amit látok, hogy keményen játsszuk. A legfontosabb az, hogy a tálcát kis méretben tartsuk. Az utolsó dolog, amit meg kell tennie, az, hogy üldözze az ellenfelét néhány dollárig, mielőtt rájönne, hogy nincs esélye.

Tegyük fel például, hogy van egy magas zsebpárja, de az ellenfeled mutatja a dióféléket. Ebben az esetben meg szeretné győződni arról, hogy lazán játszik, mert ha az ellenfél a halmazt fogadja anélkül, hogy bármit is mutatna, akkor valószínűleg elveszíti. A játék nagyon korlátozott. Megtanultam, amikor elkezdtem játszani, figyelve a srácok az asztalnál, amíg meg nem kaptam egy fogantyút, majd megpróbáltam erőfeszítést tenni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem «vesztettem» a pénzt, miközben megtanultam a játékot.

De némi kutatást kell majd végeznem. Tehát azt fogom kitalálni (mivel nem játszom), valamit úgy értesz, mint a Texas Hold’em a flop előtti emelésekkel. Boldog póker játék! Tehát gyűjtsd össze barátaidat, hozzon létre egy otthoni játékot, vagy csatlakozzon egy online pókerteremhez. Lehet, hogy felfedez egy új póker szenvedély, amely tartja elkötelezett és szórakoztató az elkövetkező években. A póker kombinációk kaland kezdődik a Texas Hold’em, de a póker világ hatalmas és tele van izgalmas változatok felfedezni.

A legalacsonyabb szinten több kéz volt, ahol úgy tűnt, hogy meg tudja mondani, hogy a flop egy egyenes vagy egy flush. Tényleg lenyűgözött a játék, de rájöttem, hogy milyen bonyolult lehet, még az alapvető stratégiákkal is. Végül húztam a 21K-t, és nem veszítettem el semmilyen pénzt, még egy másik kéz Azonban végül egy kicsit kifizetődött. Megtanuljuk, hogy a pozíció előnyt ad nekünk egy bizonyos típusú potban.

Emlékszem, hogy valaki ezt mondta nekem az elején, és csak nemrég értettem meg. Ezért lehet olyan nehéz megtartani a középső pozíciót: tudod, hogy amikor az utolsó nagy vakod, a nagy vakod és az újbóli vásárlásod van, még mindig képes leszel az ellenfeledre. Azonban nem akarsz nagy kockázatot vállalni, ha egy rövid halomban vagy. Természetesen időről időre megtanuljuk játszani a kezünket.